3 Ağustos 2012 Cuma

Kitap yorumum :)



Bahçemde yeşeren umutlar büyük bir zevkle okundu ve bitti :))


Yazarın 3. kitabı olan bahçemde yeşeren umutlar kitabı çok güzeldi :)) yazarı severek ve beğenerek okuyordumm ve takip ediyordumm :)) Başlarda hemen konuya girmemesi biraz sıktı ama o sıkıntı hemen ileriki sayfalarda yok oldu gitti :) en çokta sonu var ya sonu benim şok geçirmeme vesile oldu :)) diğer kitaplarına göre değişikti diğer iki kitabında Lydıa'dan ve dükkanından söz etmişti ama bu kitapta sadece sonu da bahsedilmişti ve diğer kitabı hemen alıp okumak için konulmuş bir bölümdü :)) ayy onuda okuyunca 4.kitabı ne kadar merak ettim bilemezsiniz :)))



kitabın konusuna gelince Susannah'ın babası öleli aylar olmuştur ve annesi kötü durumdadır. Gidip annesine bakıp işleri yoluna koymak ister. Annesi gerçekten kötüdür ve huzur evine yatırılması gerek ama annesi evinden ve bakımını özenle yapan bahçesini bırakmak istemez. Susannah annesinin yanına gidince bazı gerçeklerle zorda olsa karşı karşıya gelir birde özgürlükle kafayı bozan kızı yanına geldin mi derdi bir kat daha artar. ve konu böylelikle başlar.



Kitabı okumamı vesile olan Serpil ablama çok ama çok teşekkürler <3 



Yazarın akıcı diline hayran kalmamak elinizde değil, diğer kitapları gibi hemen bağlıyor tabii başta dediğim gibi biraz başlarda öyle ama ona kanıp ta okumamazlık yapmayın :)) Büyük bir zevkle öneririmm :)) 


Yazar:Debbie Macomber
Sayfa sayısı: 461
Yayın Evi:Martı yayınları 




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D