27 Ağustos 2012 Pazartesi

Filmler, Filmler...^^ ♥ We teach love^^


We teach love/ Dersimiz aşk ♥ 

Film süper ötesi bir şeydi zaten 1 saatlik olması daha bir güzeldi ama yakışıklı oppalar olduğu için biraz daha uzun olabilirdi :))

filmin konusuna gelince;

Lee Jin Yi çiçekçi olarak çalışan çekingen bir kadındır. Çocukluğundan beri aşık olduğu Chul Woo ya açılamamıştır. Kwon Tae Joon ise erkeklerin kadınları tavlamalarına yardım eden bir çeşit çöpçatan şirketinin başındadır.
Tae Joon dan yardım almaya başlayan Lee Jin Yi, baştan aşağıya değişerek Chul Woo yu tavlamaya çalışır.
(yeppudaa.com'dan alıntı :) )




 Lee Jin Yi rolünde Kim Kyu Ri  hımm güzel oyunculuktu tabii başlarda güzelleşme çalıştılara ama keşke eski haliyle kalsaydı :))


Kwon Tae Joon rolünde Ki Tae Young burada oppya gel diyeceğimm :)) saçı uzun erkekleri sevmem ama bu oppaya da ne yakışmış :)) oyunculuğa söz yok süperdi gerek sinirlendiğinde, güldüğünde, ve aşkını anladığındaki duyguları süperdi ♥


Choi Chul Woo rolünde Yang Jin Woo  başta sevdiğim ortada sinir olduğum sonunda tekrardan sevdiğim oppa :) beni tam bi duygu karmaşasına soktu :) vede güldürdü :)


Film tek kelimeyle mükemmeldi sonu başı kadar süperdi izlediğimizde sonunda şok geçirdik yanii :) ama koreli senaristeler kore dizileri gibi yapmamış Allah'tan :)) beraber izlediğimiz Tuba Yengemiz bile çok beğendi :) yavaş yavaş onuda korecan yapacağız az kaldı :))

Film büyük bir zevkle öneririmm, izleyin ;))


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D