14 Ekim 2015 Çarşamba

THE ORIGINALS - Yükseliş//Julie Plec Kitap Tanıtımı^^

Herkese merhaba^^
Go kitap hız kesmeden harika kitaplar çıkarmaya devam ediyor ;) Onlar biride bu yeni kitapları^^ Gerek konusu, gerek kapak her şeyiyle güzel ve merakla bekliyoruz ;)



Lafı fazla uzatmadan konumuza bakalım^^



AİLE GÜÇTÜR
Köken Vampir ailesi bin sene evvel birbirlerine bir söz verdi. Her zaman ve sonsuza dek bir arada kalacaklardı. Ama verilen sözleri tutmak ölümsüzken bile kolay değildi.

1722 yılında New Orleans’a ayak basan Köken Vampirler Klaus, Elijah ve Rebekah Mikaelson tehlikeli geçmişlerini arkalarında bıraktıklarını zannederler. Ne var ki bölgelerini kimseyle paylaşmak istemeyen cadılar ve kurt adamlar bu kanunsuz şehirde cirit atmaktadır. Üstelik çok yakında gerçekleşmesi planlanan bir evlilikle birlikte aralarındaki ittifak sonsuza dek mühürlenecektir. Ama düşmanları birbirine düştüğünde kendilerini çok daha güvende hisseden Köken Vampirlerin şehri bu iki klana teslim etmeye hiç niyetleri yoktur. Özellikle de müstakbel gelin Vivianne’e gönlünü kaptıran Klaus’un. Elijah ailesi ile birlikte güvende olabilecekleri bir yuva aramakla, Rebekah da Fransız ordusunu kendi saflarına katmakla uğraşırken aşk sarhoşu Klaus hem kendisini hem de ailesini büyük bir tehlikeye atacak olayların içine sürüklenmektedir. 

Konusu süper değil mi?? :)

Çıkış tarihi henüz belli değil, ama Go Kitap bizi fazla bekletmez ;)


Başka yorumlarda ve tanıtımlar da görüşmek üzere^^


Buralarda da varım^^



2 yorum:

  1. Evet harika da acaba diziyi mi kopyalayacaklar. 2 sezon izledim dizisini yanlış hatırlamıyosam ya da 3. Umarım kitapta başka şeyler anlatırlarda kendimizi tekrar etmeyiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diziyi ve bunlara ait hiç bir şey bilmiyorum açıkçası :D Okuyunca öğreneceğim :D

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D