12 Aralık 2012 Çarşamba

Ruhsuz-Jodi Meadows^^ ♥


Vee Ruhsuz kitabı keyifle okundu bitti! ♥

Fantastik sever olarak bu kitaba bayıldım, gerek konu, gerek yazarın anlatımı gerek çeviri hepsi harikaydı :)
Zaten Dex yayınlarının muhteşem kitapları var buda onlarda biri. Konu diğer  fantastik konulara göre baya bir değişikti ve ben yeni değişik fantastik konuları severim :) Aslında Ruhlar bildiğimiz şeyler, kesin okumuşluğunuz vardır. ( benim daha yeni ;) ) 

Konusuna gelirsek;
Sınır'da ruhlar her zaman tekrardan doğar ta kii bizim Ana doğana kadar :) Hiç kimse Ana'yı sevmez buna annesi Li'de dahil. Annesini yanında ayrılıp neden doğduğunu öğrenmek için Kalp'e gitmeliydi ama yollar gerçekten çok tehlikeliydi. Tabii orada da yakışıklı yardım sever Sam'imiz ortaya çıkar. Ana Kalp'e vardığında arkadaşlığı, hissi, yeteneklerini ve bazı gerçekleri öğrenecektir tabii birde sevgiyi :)

Konu böyle devam ediyor :)  Kitap seri ve çok güzel, tabii ben serileri sevmem ama bazı kitaplar devamı hak ediyor ve bu kitapta o kitaplar arasında :) Kapağa değinirsek insana "al, al" diyor, tabii bende o nedenle aldım :D Okumak istemeseniz bile kapağında bir kere takılı kalıyorsunuz :)  Renk uyumu falan muhteşem, kim bu kapağı tasarladıysa ellerine sağlık :) 

Tavsiye kısmına gelirsek tabii kide tavsiyemdir, en çokta fantastik severler bu kitabı kaçırmayın ;) Ana'nın umutlu ve umutsuz dolu hayatını çok seveceksiniz ♥



Jodi Meadows ♥


Ruhsuz kitabı geçen aylarda birde Blog turuna konuk oldu :) Ve yazarıyla söyleşi yapıldı. Ben okudum gerçekten harika bir söyleşi olmuş ;) Sizde okumak istiyorsanız Buraya! buyurun ;))




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D