30 Aralık 2012 Pazar

Kıyamet Gösterisi^^


Kıyamet gösterisi kitabı okundu ve bitti :)

İlk olarak kitabı sevdim, değişik bir konusu vardı, fantastik sever olarak okuna bilecek bir kitaptı :) İstisna olarak bazı yerlerini bir kaç kere okusam da anlamadım ama geri kalan yerler su gibi olup aktı :) çeviri çok güzeldi. Bazı kelime ve cümlelerin anlamlarını alt kısma yazarlar o kısımlarda o kadar çok güldüğüm yer vardı ki saysam bitmez :) 

Kitabın konusuna gelirsek;
Kıyameti koparması için Dünyaya gelen Deccal'in doğru kişiler de doğduğun dan emin olmak  için görevlendirilen zıt kutuplarda olan melek ve iblis. Başta doğru kişilere verildiğini bilen ama aradan 10 yıl geçtikten sonra kıyametin kopmasına az kala sürede Deccal'ın yanlış ailede olduğunu öğrendiklerinde neler olabileceklerini siz tahmin edin :D Ve hangi ailede olduğunu bile bilmiyorlar. Her iki melekte baştan önemsemediler ta ki kıyamet gününe kadar :)) Her şeyi boş veren iblis ve müşkülpesent bir meleğin neler yaptıklarını okuyup görmelisiniz :) Vee tabi acaba kıyamet kopacak mı? ;)) Birde kitapta Mahşerin dört atlısını Mahşerin dört motosikletcisi yapmaları alkışa şayan :))))

Kitap hem düşündüren hemde güldüren tarzda ama ben daha çok güldüm :))) Hele o vurdum duymaz iblis yok mu :P  Cidden komedi :) 

Kitabı gönderen İthaki yayınlarına çok teşekkür ederimm :))) Cidden süper bir kitap çıkarmışlar :)
Okumanız için tavsiye ederimm :) Konusu değişik ve fantastik severler için ideal bir kitap ;)


Arka kapak yazısı ;)

1655 yılında yazılmış ve şimdiye kadarki en doğru kehanet kitabı olan Cadı Agnes Çatlak’ın Dakîk ve Kat’î Kehanetleri’ne göre, cumartesi günü dünyanın sonu. Önümüzdeki Cumartesi. Akşam yemeğinden hemen önce.

İyilik ve Kötülük orduları toplanıyorlar. Her şey Büyük Plan’a uygun ilerliyor gibi. Yalnız ufak bir pürüz var. Birazcık müşkülpesent bir melek ile sefahat düşkünü bir iblis yaklaşan bu coşku dolu anın gelişini hiç de iple çekmiyorlar. Ha unutmadan, birileri Deccal’ı yanlış yere göndermişe benziyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D