20 Temmuz 2012 Cuma

LOVE RAİN ♥ ♥


Şimdide de karşınıza Bilmem ne zaman bitirdiğimiz Love rain dizisinin yorumu var :) bayaa geç oldu ama anca vakit bulabildimm :)




İlk olarak konusu;
Love Rain melodram kurgulu, 1970'lerden günümüze iki farklı aşkı işleyen drama. JGS ve Yoona 70'li yıllarda birbirine aşık iki üniversite öğrencisi. Ne yazık ki ikisi sonsuza dek mutlu olamayacaktır. zaman hızla ileri sarılır ve günümüzde, Seo In Ha'nın oğlu ( jgs aynı zamanda hem babayı hem oğulu canlandıracaktır) ve yoon hee'nin kızı ( yoona hem anneyi hem kızı oynayacaktır) karşılaşırlar ve aşık olurlar.
yönetmen iki dönem arasındaki aşk anlayışının ne kadar değiştiğini gözler önüne sermek istediğini söylemiş. Jgs günümüzde canlandıracağı karakterde bir fotoğrafçıyı canlandırırken, serbest bir yaşam tarzını benimsemekte. 70'li yıllarda canlandırdığı karakterde ise sanat eğitimi alan bir öğrenci olarak karşımıza çıkmaktadır. (yeppudaa.com'dan alıntı)

ahh dizi tek kelimeyle muhteşemdi, gerek ilk 4 dört bölümün eski zaman 1970'lerde geçmesi ve yansıtılması gerek oyunculuk seçimi hepsi harikaydı ;)
 Zaten diziye ilk başaldığımıda sırf Sukkie için izlemek için istemiştim ama sadece sukkie için olmadığını dizi bittikten sonra anladımm :)

oyuncuların bazılarını tanıtmak ve kendi yorumumu katmak istiyorumm :)

ilk olarak Sukkie  ♥

Ahhh süper ötesiydi  ♥ hele o 1970'deki halleri bir içim suydu mübarek :D bir fotoğraf çekme sahneleri var yeppudaaaaa :D

Diğer baş karakter Im yoon ah yani Jung Ha-na


Kızın çok güzel oyunculuğu var ama dizide Sukkie'miizn yanına yakışmadığı Su götürmez bir gerçek :) ha kim olur sence dersen aklımda bir kişi yok ama bu olmamıştı yine de iyiydi ;)

Diğer bir baş karakterlerse Kim yoon hee-seo In-ha


3 saniyelik Aşk  ♥ ♥ süperdi :) ama ne yazık ki ayrı kaldılar ve aradan uzun zaman geçmesine rağmen birbirlerini hiç ama hiç unutmadılar :D

Ahh bu aşıklar için ne diyebilirirmki :((


Allah'ımm yaa :)) Şu tatlılığa bakın hele Yarabbim özene bezene yaratmış sanki :D dizide Sukkie'den sonra favoriii tatlımm benimm ♥ ♥

Kim Shi-ho



oyy şu resimlere bakın heel taş mübarek taş :D
bunun bi şimdiki zamanda ortaya çıkması vardı olay yaratacak türdün :D  kızımıza çok destek oldu cancazımm keşke gelip bana da destek olsa :D

Sıra geldi başatan sona kadar az sahnesi olsada bizi gülme krizlerine sokan kişiliğe :D 
tip yaa ;)

Seo ın gook


Vee dizinin kötü karakteri Kaynana ve anne :D 
son Eun seo Sukkie'nin dizide annesi 


70'lerde bu 

kötü her yerde her zamanda kötü :P

Dizi süper ötesiydi daha yeni bitmişti korede ve bizde hemen izledik :) Çevirisini yapan arkadaşlara kocaman teşekkürler ♥

İzlemenizi kesinlikle öneririm ;) son bölüm korede yayınlanınca bilirsiniz düğün fotoları geldi tabii bizde anladık evlendiklerini evet evleniyorlar o yüzden dizide gelişen olayların sononda ne olacağını biliyoruz yine de heyecan hiç bitmedi ;)


Bu halleri çok şirindi :) kıza gelinlik ve saç çok ama çok yakışmış tabii sukkie'ye söz yok :D o zaten taş bir varlık :)



Kısacası "onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine" :D

LOVE RAİN ♥ ♥



2 yorum:

  1. Merhaba..
    Bloğunuzu yeni keşfettim. Keşfettim demek doğru olabilir sanırım :)
    Love Rain sanırım şimdiye kadar izlediklerimin en güzel ilk 5ine girer. Sukki'yi beğendiğim kadar YoonA'yı da çok beğenmemi sağlamıştı.
    Bloğunuzu yavaştan okumaya başlayacağım.
    Ben de sizi beklerim.
    Çoğunlukla Doctor Who içerikli ama arada başka hobilerimin de bulunduğu güzel bir blog için çalışıyorum.
    http://mathildanindunyasindayim.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam :)Hoş geldin :) Ben de pek sevdim ama ilk 5'e girecek kadar değildi :) sonlara doğru sürekli bir tekrarlama oldu ne yazık ki :/ Zaten yukarı da belittiğim gibi kıs sukkie'nin yanına hiç yakışmamış :D Doctor Who favorim her ne kadar fazla izlemesem de :D Takibe aldım ;)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D